Welkom op de site Timmerwerf.nl en Eelderdiephof.nl met info over de binnentuin & de parkeergarage
Home
Binnentuin
Algemeen
Foto's
Calamiteiten Commissie
Bestuur
Veelgestelde vragen
Huishoudelijke reglement
Documenten
Contact
Parkeergarage

Nieuws:

Jaarlijkse ALV

Beste Leden,

Hierbij willen we u uitnodigen voor de jaarlijkse ALV welke we gepland hebben op maandag 30 maart. De aanvang vanaf 19.30 tot ca 21.30 uur. De vergadering zal worden gehouden in Restaurant de Branding aan de Croeselaan 303 te Utrecht.

ALV VvE Parkeer/BBE, maandag 30 maart, 19.30 - 21.30 uur, Restaurant de Branding, Croeselaan 303, Utrecht

De vergaderstukken worden per e-mail toegestuurd maar dienen u uiterlijk 2 weken voor de bijeenkomst te bereiken. 

We willen u eveneens informeren dat we trachten om al onze leden zoveel mogelijk per e-mail te bereiken. Echter wanneer u via een andere weg kennis heeft genomen van de aankondiging, willen u verzoeken een mailtje te sturen naar tuin.eelderdiephof@gmail.com. We zullen onze administratie bijwerken.

Met vriendelijke groeten,

Namens de besturen van de VvE Parkeer en BBE


Algemeen:
 
Parkeergarage Timmerwerf

De "Parkeergarage Timmerwerf" bestaat formeel uit 2 afzonderlijke VvE's, namelijk VvE Parkeergarage Timmerwerf Fase 1 en VvE Parkeergarage Timmerwerf Fase 2. In de Algemene Ledenvergadering van 26 februari 2009 is besloten om één bestuur te kiezen voor beide VvE's.

Totaal bevat onze parkeergarage 160 parkeerplaatsen. Er zijn 108 parkeerplaatsen die voorzien zijn van een huisnummer. Verder zijn er 37 parkeerplaatsen met een P-nummer (waarvan er nog enkele te koop zijn) en zijn er 15 parkeerplaatsen die bij een woonboot ligplaats horen. Deze zijn voorzien van een W-nummer.

Onze Parkeergarage beschikt over een Brand Meld Installatie die jaarlijks wordt onderhouden en getest. Een aantal keer per jaar zal door de 2 brand meld beheerders (Barbara Hanselaar en Jan van Gurp) een controle plaatsvinden en een aantal zaken worden getest.

Home
Binnentuin
Parkeergarage
Algemeen
Foto's